Karlıova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 426 511 20 84
WEB https://karliovaktml.meb.k12.tr
Adres : TURGUT ÖZAL MAH. 251 SK. OKUL NO: 8 İÇ KAPI NO: 4 KARLIOVA / BİNGÖL
VİZYON : Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak: Atatürk İlke ve İnkılaplarını yaşayan, ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insanlığın hizmetinde, çalışmaya hazır mesleki donanımlı, mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, kendi kendine öğrenebilen, yaşam boyu öğrenmeyi sürdürebilen, alanında yüksek öğrenime yönelebilen bir sağlık meslek elamanı yetiştirmektir
MİSYON : Milli Eğitimimizin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, evrensel insan haklarına saygılı, mesleğini seven, görev ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sağlık hizmetleri ihtiyacına uygun bilgilerle donanmış, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen, disiplinli, dürüst ve onurlu bireyler olarak yetiştirmenin yanında bir yüksek öğretime de hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Öğretim Şekli :tam gün
Saatler : 8:10-16:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Okulumuz 2019 yılından itibaren kendi binasında eğitim-öğretime devam etmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 70 kilometre uzaklıkta bulunan Karlıova ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :